جنگ روانی دشمن معیشت مردم را هدف گرفته است

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین گنجه‌ای با تأکید بر لزوم تقویت تقوا و بصیرت اجتماعی، گفت: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی، با تمرکز بر جنگ روانی و القای کمبودهای اقتصادی به‌دنبال ناامیدسازی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام و المسلمین امید گنجه‌ای امام جمعه شهر باشت در خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به بارش‌های اخیر، بر ضرورت شکرگزاری عملی نسبت به نعمت‌های الهی تأکید کرد و گفت: شکر این بارش الهی تنها در گفتار خلاصه نمی‌شود، بلکه اقتضای آن تقویت زمینه تقوا، رعایت حدود الهی و افزایش مراقبت‌های اخلاقی در میان مؤمنان است.

امام جمعه باشت با دعوت نمازگزاران به تفکر در سرانجام انسان در قیامت افزود: اگر انسان در خلوت خود به منازل دشوار قیامت، از صحرای محشر تا عبور از پل صراط، بیندیشد، به‌روشنی درمی‌یابد که زندگی محدود به دنیا نیست و حیات واقعی، حیات قیامتی است. حتی اگر انسان یک میلیارد سال در دنیا زندگی کند، در برابر بی‌نهایت قیامت، عددی به حساب نمی‌آید.

حجت الاسلام و المسلمین گنجه‌ای با اشاره به سختی‌های صحرای محشر برای گناهکاران بیان کرد: در روایات آمده که زیر پای گناهکاران در محشر گداخته است و همین تفکر اگر به‌درستی در جان انسان بنشیند، به‌صورت طبیعی، انسان را به سمت تقوا، اصلاح رفتار و ترک گناه سوق می‌دهد. البته اهل عمل صالح و ثواب، این مراحل را با سهولت بیشتری پشت سر می‌گذارند.

خطیب جمعه باشت با اشاره به فضیلت ماه رجب‌المرجب تصریح کرد: ماه رجب، ماهی ویژه و نقطه آغاز سلوک مؤمنانه است. در روایات آمده که زمستان، بهار مؤمن است، شب‌ها طولانی برای شب‌زنده‌داری و روزها کوتاه برای روزه‌داری. ماه رجب، آمادگاه ورود به شعبان و ماه مبارک رمضان است و کسی که بخواهد ماه مبارک رمضان را عمیق، آگاهانه و اثرگذار درک کند، باید از همین مقطع برای خود برنامه‌ریزی داشته باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین گنجه‌ای با بیان اینکه استغفار بهترین عمل ماه رجب است، با نقل حدیثی از پیامبر اکرم(ص) ابراز کرد: پیامبر می‌فرمایند گاهی بر قلب من غباری می‌نشیند و من هر روز هفتاد بار استغفار می‌کنم. این روایت نشان می‌دهد که استغفار، نه‌تنها برای گناهکاران، بلکه حتی برای اولیای الهی نیز یک ضرورت دائمی در مسیر تکامل معنوی است.

وی با اشاره به سالروز ولادت باسعادت امام محمدباقر علیه‌السلام در اول ماه رجب، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در روایتی متواتر به جابر بن عبدالله انصاری فرمودند: سلام مرا به فرزندی از فرزندانم برسان که علم را می‌شکافد. امام باقر علیه‌السلام در روزگاری که بنی‌امیه دین را تحریف و وارونه جلوه داده بودند، با جهاد تبیین، معارف اصیل اسلامی را احیا و اسلام را به مدار حقیقی خود بازگرداندند.

امام جمعه باشت با تطبیق آن دوره تاریخی با شرایط امروز بیان کرد: امروز نیز انقلاب اسلامی استمرار همان مسیر جهاد تبیین است و اگر انقلاب اسلامی شکل نمی‌گرفت، صدای حق و مظلومیت مستضعفان در سطح جهان شنیده نمی‌شد. دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی، تمرکز خود را بر جنگ روانی، به‌ویژه در حوزه اقتصادی، قرار داده است.

وی ادامه داد: القای کمبود کالاهای اساسی مانند برنج و گوشت، بخشی از جنگ روانی دشمن برای ایجاد ناامیدی و التهاب در جامعه است و نباید با بازنشر شایعات، بزرگ‌نمایی مشکلات و سیاه‌نمایی، ناخواسته آب به آسیاب دشمن ریخت. انتقاد منصفانه و دلسوزانه یک ضرورت است، اما تخریب دولت به عنوان دولت نظام، دقیقاً همان خواسته‌ای است که دشمن دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین گنجه‌ای، با مطالبه‌گری از مسئولان محلی، تأکید کرد: از دادستان و فرماندار خواسته می‌شود نظارت‌های مستمر و روزانه بر بازار را تشدید کنند، چرا که طبق اطلاعات موجود، کالا در بازار وجود دارد و عده‌ای با سوءاستفاده و احتکار، فشار معیشتی مضاعفی بر مردم وارد می‌کنند که برخورد قاطع با این تخلفات، یک مطالبه عمومی و ضروری است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha